Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui

de diaconta in Salate, 3 Apr 2011 | 5847 vizualizari

 

Daca tot am luat pauza la bucatareala,m-am gandit sa fac o reteta lejera dar care totusi sa ne satisfaca gusturile pentru o zi primavarateca.

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • piept de pui
  • branza telemea
  • branza de vaca
  • cascaval
  • smantana
  • 3 oua
  • unt
  • marar,rozmarin
  • condimente
  • pesmet

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui:

Conopida se spala,se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand este fiarta se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Branza de vaca se amesteca cu telemeaua razuita,2 linguri de smantana si marar.

Pieptul de pui se condimenteaza,se prajeste pe gratar si se presara cu rozmarin.

Se tapeteaza un vas de yena cu unt si pesmet.Se pune conopida,pieptul de pui si branza.Apoi iar conopida si branza.Ouale se bat cu doua linguri de smantana,se pun peste conopida,apoi se razuieste cascaval.Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute,pana se rumeneste deasupra.

   Am servit  cu salata de sfecla cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

diaconta 1

10.04.2011, 10:56

Horia ,ma faci sa rosesc nu-i decat o banala conopida eu iti multumesc

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:08

Parca m-as muta la tine la masa

diaconta 1

16.04.2011, 18:31

Mihaela,eu te primesc cu mare drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]