Conopida gratinata

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 5643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mijlocie
  • sare
  • piper
  • 50 gr.pesmet
  • 2 oua
  • 1borcan cu iaurt
  • 1 borcan cu smantana
  • 100 gr. cascaval
  • 50 gr.unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida am curatat-o si spalat-o timp in care am pus apa cu sare la fiert .Cand apa a clocotit las  focul mic si pun conopida intreaga si o las 20 minute aproximativ la fiert.Cand e gata o las la rece apoi o asezonez ,dau prin pesmet si separat bat ouale cu iaurtul  si pun peste ea compozitia cu ou .Ung un vas de jena cu unt si pun conopida acolo ,rad si cascavalul pe ea prin razatoarea mare.In cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade pun conopida pentru aproximativ 30 minute, depinde de cuptorul fiecaruia, dar cand e rumena se scoate din cuptor si se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]