Conopida la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2011 | 5421 vizualizari

 

Azi am stat in bucatarie mai mult ca niciodata !

 

INGREDIENTE

  • 750 g conopida
  • 3 oua
  • cascaval
  • 1 lingura smantana,Sim 12%,am avut eu
  • sunca presata sau salam cu sunca,eu am avut carnacior afumat,cam putin ce-i drept,parca trebuia un pic mai mult
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara de zeama si se aseaza frumos intr-un vas termorezistent.Se presara mezelul taiat bucatele mici si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu smantana si putin piper si se toarna deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit pana se incheaga compozitia de ou si primeste o culoare aurie,frumoasa deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida crocanta