Conopida pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 4965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva buchete de conopida
  • faina alba
  • pesmet
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte
  • piper
  • vegeta
  • sare
  • ulei
  • un cub unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se desface buchetele nu prea mici. se spala bine. intr-o oala se pune niste apa la fiert cu un strop de sare. cand incepe sa fiarba se pune conopida si se fierbe cam 20 min. dupa ce a fiert scurgem apa, o lasam sa se racoreasca 10 min. ouale le batem cu putin piper,vegeta si cele 3 linguri de lapte. pe o farfurie asezam niste faina alba iar pe alta niste pesmet. intr-o tigaie punem un cub de unt la topit, peste punem ulei. cand s-a incins dam bucatile de conopida prin faina alba,ou batut,iar faina alba,iar ou batut  apoi pesmet si le punem in tigaie la prajit. le prajim bine pe toate partile apoi le scoatem pe niste servetele. asa procedam cu toate pana le terminam de facut.

  • scuzati pozele dar astea le-am facut la o prietena si nu aveam aparatul la mine asa ca am facut cu un telefon

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

11.10.2010, 11:08

multumesc kamy....nadina multumesc..va pup

ionix 1

11.10.2010, 19:04

harnicuta mamei

Rocsi 1

11.10.2010, 19:29

ionela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute