Conopida Pane

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2014 | 3790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • 1-2 oua
  • faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida Pane:

Conopida se rupe buchetele si se pun la fiert circa 10 minute(sa nu fie prea fiarta,ca altfel se sfarama,trebuie sa ramana mai tare).

Intr-un castron amestecam 1 ou(atata am folosit),punem condimentele si faina cat cuprinde,astfel incat compozitia sa nu fie nici groasa,nici subtire.

Conopida se lasa la scurs,pana se scurge toata apa,dupa care se trec buchetelele prin compozitia de ou cu faina si se pun la prajit in ulei.

Se scot pe un servet de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se servesc atat calde,cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane