Copane picante in sos de vin si usturoi

de Sidy in Pui, 11 Mai 2011 | 4463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 catei usturoi
  • 400 g rosii cuburi
  • 150 ml vin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de soia
  • curry Kotany
  • salvie Kotany
  • ghimbir Kotany
  • oregano Kotany
  • rozmarin Kotany
  • condimente pentru gratar Kotany
  • sare
  • piper mozaic Kotany proaspat macinat
  • o rosie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane picante in sos de vin si usturoi:

Indepartam pielita de pe copane, le stergem cu un prosop absorbant si le introducem intr-un vas in care am pus 1/2 din vin, ulei si toate condimentele enumerate.

le acoperim si le dam la rece macar 30 de minute.

Ideal ar fi sa le lasam de seara pina dimineata.

Asezam apoi pulpele intr-un vas roman( ce a fost tinut in apa in prealabil), rasturnam compozitia de marinada ce a ramas ,rosiile din conserva taiate cubulete, mai adaugam vinul ramas si putin piper proaspat macinat.

Deasupra pulpelor punem feliute de rosie si patrunjel verde.

Dam vasul in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C sa se coaca pulpele, sa se patrunda toare aromele din condimente.

Dupa 30 de minute, intoarcem pulpele sa prinda crusta pe ambele parti.

Servim pulpele alaturi de cartofi si legume sotate.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane picante in sos de vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui