Copanele crocante

de AndrutzaP in Pui, 2 Sep 2016 | 7224 vizualizari

 

Un alt fel de a gati puiul. Sunt foarte bune mai ales cand sunt calde, abia prajite! Incercati-le!

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 150 g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele crocante:

    Pentru inceput fierbeti copanele timp de 10-15 minute. Cat sunt inca fierbinti, desprindeti pielea de pe fiacare copan in parte. 

    Intr-o tigaie antiaderenta puneti ulei la incins (cat sa acopere copanele). Cat se incinge uleiul pregatiti oualele (batute bine), faina (amestecata cu sare si piper) si fulgii de porumb (maruntiti bine).

   Fiecare copan se da prin ingredinte in ordinea urmatoare: faina, ou, fulgii de porumb. Se prajesc in uleiul incins bine.

   Serviti cu o garnitura sau simple, cu un sos de usturoi.

   Pofta buna!

    

TIPS-URI

1

Ordinea: faina, ou, fulgi am folosit-o pentru a ma asigura ca se "lipesc" cat mai bine fulgii de porumb si se formeaza o crusta cat mai crocanta.

2

Nu "trantiti" copanul in toata cantitatea de fulgi maruntiti, se vor umezi si nu se vor mai prinde frumos de copan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deyutzky 1

02.09.2016, 20:52

imi plac mult

Catalina L 1

02.09.2016, 22:02

bune, bune

Rocsi 1

03.09.2016, 19:16

Tare bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu spanac