Copanele cu cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Sep 2010 | 13551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 6 copanele
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu cartofi la cuptor:

Spalam bine cartofii si morcovii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-o tava unsa cu ulei.

Spalam si copanelele le condimentam cu sare si piper si le punem peste cartofi.

Curatam usturoiul si-l punem intreg peste cartofi.

Punem un pahar de apa in care am dizolvat putina sare si dam la cuptor pentru o ora.

Dupa ce am scos tava din cuptor asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Servim cu o salata sau cu niste castraveciori murati.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi de pui ca la Brasov