Copanele cu cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Sep 2010 | 13783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 6 copanele
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu cartofi la cuptor:

Spalam bine cartofii si morcovii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-o tava unsa cu ulei.

Spalam si copanelele le condimentam cu sare si piper si le punem peste cartofi.

Curatam usturoiul si-l punem intreg peste cartofi.

Punem un pahar de apa in care am dizolvat putina sare si dam la cuptor pentru o ora.

Dupa ce am scos tava din cuptor asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Servim cu o salata sau cu niste castraveciori murati.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti