Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor

de COSTEO in Pui, 3 Apr 2013 | 9820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg copanele de pui
  • 300 gr susan
  • 300 gr pesmet
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 l bere
  • condimente granulate,


Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor:

Copanelele se spala si se cresteaza si se pun la bait ,in bere cu sare,piper,usturoi zdrobit,rozmarin si condimenete granulate.La bait se lasa cate ore.

Se bat 6 oua foarte bine ,se pregateste intru-n bol susanul iar in alt bol pesmetul.Copanele se scot de la bait si se dau prin ou, pesmet iar prin ou si la final prin susan .

Tava se unge cu ulei ,copanelele se pun in tava si se dau la cuptor  la 170 grade.

Copanelele se intorc pe amble parti sa se rumenesca  ,cand mai sunt 20 min  de stat la cuptor se stropesc cu bere.

Pofta buna! sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu aripioare de pui reteta ca la mama acasa