Copanele in crusta de iaurt

de _Alina_ in Pui, 6 Oct 2012 | 5986 vizualizari

 

Am preparat niste ciocanele de pui fragede, rumene si aromate... o nebunie. Va indemn sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • marinata:
  • 1 1/2 lingura sos de soia
  • 2 lgt condiment de pizza Fuchs
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt chili
  •  sare & piper
  • crusta:
  • 3 linguri iaurt
  • 1 galbenus
  • 1 lgt mustar
  • 1/2 lgt usturoi granulat (facultativ)
  • pesmet
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in crusta de iaurt:

1. Spalam ciocanelele, scoatem pielea si  stergem cu un prosop de hartie.

2. Amestecam ciocanelele cu ingredientele de la marinata si dam la frigider vreo 4 h. (Daca nu aveti timp puteti trece imediat la pasul 4 ;)

3. Intr-un bol, amestecam iaurtul cu galbenusul, iaurtul, zeama de lamaie, mustarul si usturoiul.

4. Bagam ciocanelele in sosul de la pasul 3, apoi le dam prin pesmet. 

5. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor 50 min la 190-200°C.

6. La 30 min dupa introducerea in cuptor, le scoatem si le ungem cu foarte putin ulei, apoi le bagam inapoi.

7. Peste inca 10 min scoatem din nou tava si intoarcem ciocanelele pe partea cealalta ;)

TIPS-URI

1

condimentul pentru pizza contine: usturoi, maghiran, piper, busuioc, oregano, cimbrisor, anason

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tli Tli cu pui - Tli Tli B’djedj-reteta algeriana