Copanele pane cu cascaval

de Lau in Pui, 6 Mai 2019 | 2928 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie".

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 150 g fulgi de porumb maruntit
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 catei de usutroi
  • rozmarin
  • 100 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele pane cu cascaval:

Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.

Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min.

Intre timp amestecam fulgi de porumb cu cascavalul dat prin razatoare.

Pe un platou adaugam faina.

Amestecam ouale cu un praf de sare si piper.

Trecem copanelele prin faina, ou, amestecul de fulgi, faina si le prajim in baie de ulei incins pe ambele parti la foc mediu.

Eu am folosit friteuza.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi la cuptor