Corabioare cu salata de ton

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2010 | 5090 vizualizari

 

Drept corabioare am folosit doua variante:lamai si ardei rosu gras.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton bucati  in ulei
  • o mana de orez
  • o mana de masline feliate
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 linguri seminte de susan
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • Pentru corabioare:
  • 3 lamai
  • 3 ardei grasi rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu salata de ton:

Fierbem orezul in apa cu sare, il spalam sub jet de apa rece ,il lasam la scurs si apoi il asezam intr-o salatiera.Adaugam bucatile de peste scurse de ulei, ardeiul gras taiat cubulete , maslinele taiate si semintele de susan rumenite usor(eu le-am rumenit in cuptorul cu microunde).Amestecam usor .

Asezonam salata cu un sos vinegreta preparat din ulei de masline, zeama de lamaie , sare si piper si umplem cu aceasta salata ardeiul gras curatat si taiat pe lungime si lamaile scobite de continut.

Va doresc pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu salata de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:45

Multumesc,Maria-Claudia...........

Bunica 1

15.09.2010, 14:30

Eu vreau o corabie galbena ! Dar cred ca n-a mai ramas ..........Mediiiii........, se adude un fosnet pe la fereastra ......sa fie oare corabia ?

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:32

Buni, nu ai vrea sa plecam intr-o croaziera cu corabia?..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon