Corabioare de vinete

de Mirela_Tilvescu in Mancaruri de legume, 6 Oct 2012 | 4256 vizualizari

 

Chiar nu stiam ce sa gatesc azi pt pranz,dar sotul meu mi-a adus aminte de reteta aceasta usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mai mari
  • 300 g piept de pui
  • 6 felii de cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel zucchini
  • 4 rosii
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa mare
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ulei de foarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare de vinete:

Se taie vinetele pe jumatate si se scoate miezul cu o lingura.Intr-o cratita se prajeste pieptul de pui taiat cubulete ,dupa care se scoate pe o farfurie si se da deoparte.Se caleste ceapa taiata solzisori cu foaia de dafin pana devine transparenta.Apoi se adauga ardeiul tocat,morcovul ras,dovlecelul cubulete,miezul de la vinete si se lasa sa se caleasca bine,dupa care adugam rosiile rase fara pielite si lasam sa scada si ultima oara adaugam pieptul de pui prajit.Se da la cuptor pt 40 min.,dupa care se scot si  se pune cascavalul deasupra si se mai lasa 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu vinete