Cordon bleu cu vinete

de dantes in Mancaruri de legume, 21 Aug 2014 | 6287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 100 g sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 g faina alba
  • 100 g pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu vinete:

Vinetele se taie in felii subtiri se sareaza si se lasa cam 15 minute sa se inmoaie si le piparam dupa gust.

Pe fiecare felie de vinata asezam cate o felie subtire de sunca si cascaval o pliem si o dam prin faina, ou batut si pesmet si le prajim in ulei incins pana se rumenesc si le scoatem pe o hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]