Cordon vert

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 5094 vizualizari

 

Este un snitel umplut cu verdeata,de unde si numele

 

INGREDIENTE

  • 4felii de carne
  • 2legaturi de patrunjel
  • 200g cascaval
  • 50g alune
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • 1ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon vert:

Intr-un bol facem un amestec dintr-o legatura de patrunjel si cascaval taiat cubulete mici sau ras pe razatoarea cu ochiuri mari;

punem acest amestec in buzunarele feliilor de carne condimentate,prindem cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut apoi prin alunele maruntite amestecate cu restul de patrunjel tocat marunt;

le prajim in ulei mult si le scoatem pe hartie de bucatarie.

Le servim cu salata sau o garnitura dupa gustul fiecaruia;

eu nu am facut nici o garnitura pentru ca nu am avut dispozitia necesara.

TIPS-URI

1

se pot pune si in tava la cuptor

2

atentie la scobitori

3

atentie la alune pentru ca pot fi vechi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon vert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]