Cornete umplute

de Julie in Prajituri, 31 Oct 2010 | 21870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete umplute:

Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele, esenta , bicarbonatul de
amoniu stins in zeama de lamaie si faina cat cuprinde.
Se framanta bine un aluat potrivit de moale.
Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele
de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde.

Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca.
Se pot decora cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

vanilla 1

02.11.2010, 12:50

spune-mi de unde ai luat formele???

Julie 1

02.11.2010, 19:43

Formele de cornete le-am luat cu galbeni din camara

elena1988 1

04.11.2010, 12:26

arata extraordinar5 furcusoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca