Cornete umplute cu branza si verdeturi

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2011 | 7018 vizualizari

 

am facut ieri si mi-au placut, cred ca merg si la musafiri

 

INGREDIENTE

pt.2 cornete:

  • 40 g cascaval
  • 20 g unt
  • cateva linguri cu seminte de susan alb
  • tarhon Kotanyi
  • rasnita Kotanyi ciuperci,
  • verdeturi si sare de mare iodata

.pt.umplutura

  • 1 cutie de branza almette cu verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete umplute cu branza si verdeturi:

Se rade cascavalul pe razatoare mica si se amesteca cu untul si cu verdeturile, apoi se presara susanul.Se incinge cuptorul si se coc la foc mediu in tava de silicon 2 buline turtite facute din amestecul mentionat.Cam dupa 10- 15 minute la un cuptor normal cu gaz sunt gata, depinde cat de crocante le vreti.Se ia cu o paleta usor si se pun cu grija pe un sucitor de lemn si se lasa putin asa apasand usr cu mana in manusa protectoare ca sa ia forma , apoi se da forma de cornet si se lasa sa se raceasca.Aceasta operatiune nu ia mai mult de cateva secunde.Se umple cu crema de branza almette cu verdeturi  si se orneaza cu ardei rosu.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute cu branza si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete impanate la cuptor