Cornete umplute cu branza si verdeturi

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2011 | 6592 vizualizari

 

am facut ieri si mi-au placut, cred ca merg si la musafiri

 

INGREDIENTE

pt.2 cornete:

  • 40 g cascaval
  • 20 g unt
  • cateva linguri cu seminte de susan alb
  • tarhon Kotanyi
  • rasnita Kotanyi ciuperci,
  • verdeturi si sare de mare iodata

.pt.umplutura

  • 1 cutie de branza almette cu verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete umplute cu branza si verdeturi:

Se rade cascavalul pe razatoare mica si se amesteca cu untul si cu verdeturile, apoi se presara susanul.Se incinge cuptorul si se coc la foc mediu in tava de silicon 2 buline turtite facute din amestecul mentionat.Cam dupa 10- 15 minute la un cuptor normal cu gaz sunt gata, depinde cat de crocante le vreti.Se ia cu o paleta usor si se pun cu grija pe un sucitor de lemn si se lasa putin asa apasand usr cu mana in manusa protectoare ca sa ia forma , apoi se da forma de cornet si se lasa sa se raceasca.Aceasta operatiune nu ia mai mult de cateva secunde.Se umple cu crema de branza almette cu verdeturi  si se orneaza cu ardei rosu.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute cu branza si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci si branza