Cornulete cu cascaval

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 6162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 25 g drojdie
  • 1 praf de sare
  • 150 ml lapte
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 lingurita zahar
  • cascaval
  • 1 ou pentru uns deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu cascaval:

Faina o amestecam cu sarea si zaharul, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia si putin lapte caldut, amestecam cu putina faina si acoperim. Lasam 15 minute, dupa care adaugam untul taiat bucatele, oul, smantana si treptat laptele. Framantam aluatul, trebuie sa iasa elastic si nelipicios, acoperim si lasam cca 1 ora sa creasca.

Se intinde o foaie si se taie triunghiuri, asezam cate o feliuta de cascaval pe partea lata si rulam bine strans(ca sa evitam sa curga cascavalul)

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul batut cu 1 lingura lapte

Dam tava la cuptor cca 25 min pana se rumenesc frumos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza si cascaval