Cornulete cu gem

de Valclaudia in Prajituri, 4 Noi 2012 | 10092 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 3oua
  • cca 500g faina
  • 1/2 pachet de margarina (topita)
  • 1 pachetel de drojdie
  • 1 iaurt mic
  • 200 gr. zahar
  • zahar pudra pentru pudrat

Dulceata sau gem pentru umplut cornuletele

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit.

Am impartit aluatul in 5 parti.

Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 (ca in foto).

Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele.

Cuptorul preincalzit le-a rumenit la temperatura moderata, timp de 15 minute.

La final le-am pudrat cu zahar.

TIPS-URI

1

Sunt grozave cu lapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu gem