Cornulete cu spanac si branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 3751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat de patiserie
  • 200 gr spanac congelat
  • 350 gr telemea maruntita
  • 150 gr ciuperci din conserva
  • piper
  • oregano
  • 1 ou
  • seminte de dovleac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu spanac si branza:

Dezghetam aluatul de patiserie.
Dezghetam spanacul si il scurgem bine.Amestecam telemeaua sfaramata cu spanacul ,ciupercile ,piper macinat si oregano.
Batem oul cu 1 lingura apa rece.
Intindem aluatul putin cu sucitorul si il taiem patrate.Punem cate putina compozitie pe fiecare patrat.Ungem un colt al patratului cu ou.Suprapunem cate 2 colturi opuse catre compozitie ,ultima data cel uns cu ou. Ungem cu ou  cornuletele ,presaram seminte de dovleac ,le punem in tava  si le  dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]