Cornulete cu sunca si cascaval

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 12668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g faina
  • -200 g unt
  • -1 ou si un galbenus
  • -1 plic drojdie uscata
  • -1 lingurita sare
  • -150 ml lapte
  • -1 lingurita zahar
  • -250 g sunculita ardeleneasca/bakon/jambon
  • -150 g cascaval
  • -1 ou pt. uns cornuletele
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu sunca si cascaval:

Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se intinde si se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza.

Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras si chimen daca va place. Eu n-am pus.

Se coc 20-25 minute pana devin aurii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi umpluti la cuptor