Cornulete cu telemea si cabanos

de Camelia_Viorica in Prajituri, 11 Apr 2014 | 19295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri ulei
  • 30 linguri lapte caldut
  • 2 galbenusuri
  • drojdie cat o nuca
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 kg faina
  • unsoare topita pentru a unge fiecate bucata de aluat in parte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu telemea si cabanos:

Se adauga pe rand ingredientele iar apoi se framanta, faina se adauga treptat, se lasa la dospit vreo 15 minute, apoi aluatul se imparte in 6-8 bucati, se intinde fiecare parte si se unge cu unsoare topita.

Apoi se fac 6-8 cornulete dintr-o foaie intinsa, se umple cu telemea sau cabanos. Dupa care se ung cu albus batut si se presara cu susan sau mac .

Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat