Cornulete de post cu nuca

de mimmi in Dulciuri, 1 Dec 2010 | 12789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 150 g nuca macinata
  • 4linguri ulei,
  • 2 linguri miere,
  • silvoita,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 plic drojdie uscata,
  • 1 praf sare,
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu nuca:

Frecam intr-o craticioara,pe foc mic,mierea si drojdia pana ce devine mierea lichida.

Cernem faina,in mijloc facem un cuib si punem mierea si drojdia,uleiul,un praf de sare,1 lingura zahar,framantam aluatul si mai adaugam apa calduta daca trebuie,il lasam la crescut 30 de minute.

Intre timp amestecam nuca cu 4 linguri de zahar.Impartim aluatul in doua si intinem foi subtiri.Ungem foaia cu silvoita si presaram jumatate din cantitatea de nuca.Taiem triunghiuri,le rulam si le punem intr-o tava pe hartie de copt.Le lasam la cuptor cca 20 de minute.Cand le scoatem le dam prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

pe 14.05 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitane