Cornulete foarte fragede

de kamy in Dulciuri, 10 Feb 2011 | 36954 vizualizari

 

Pentru ca din pachetul de foietaj mi-a ramas o foaie de aluat,am zis sa fac si ceva dulce.
Am facut cornulete umplute cu dulceata de gutui,de mere si rahat.Sunt super fragede dar cam putine dintr-o foaie.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • dulceata de gutui
  • dulceata de mere
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete foarte fragede:

Aluatul l-am intins cu sucitorul l-am taiat in 2 si fiecare parte in triunghiuri pe care am pus dulceata sau rahat si am rulat.

Am tapetat o tava cu hartie de copt,am asezat cornuletele,le-am uns cu ou si le-am bagat in cuptorul incins,la foc mic.

Cand capata o culoare aurie,se scot pe o farfurie si se pudreaza ca zahar.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete foarte fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]