Cornulete fragede

de nyana in Prajituri, 25 Dec 2009 | 17086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana iaurt
  • 2 cani ulei
  • drojdie cat  o nuca
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii
  • rahat
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Se amesteca iaurtul cu cele 2 cani de ulei si drojdia si la sfarsit se adauga faina in ploaie si mirodeniile , se amesteca bine pana cand devine o coca consistenta. Se infasoara  coca in folie de alimente si se lasa la frigider o zi. Rahatul se taie bucatele mici si se zdrobestc si nucile prajite in prealabil. Coca se intinde se iate triunghiuri si se umple cu rahat sau nuca. Se coc cam 20-30 minute la foc potrivit. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere