Cornulete fragede cu nuca (Post)

de Lavinia in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 49309 vizualizari

 

Reteta o am de la bunica mea...sunt foarte fragede si bune !

 

INGREDIENTE

  • 2 cani untura (ulei)
  • 1 cana apa
  • 2 lingurite zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura :
  • nuci macinate
  • gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu nuca (Post):

Amestecam drojdia cu putina faina si zaharul. Adaugam treptat untura/uleiul si apa. Omogenizam bine ,adaugam faina si framantam pana are o consistenta nelipicioasa. Lasam la dospit aluatul pentru 30 de minute la loc caldut acoperit cu un prosop.

Intindem o foaie si taiem patratele egale. Amestecam cateva nuci macinate cu gem si punem in mijlocul fiecarui cornulet. Formam cornulete micute pe care le dam la cuptor pana se auresc bine.

Cand sunt calde le dam prin zahar pudra si sunt numai bune de servit alaturi de o cafea sau un ceai.

TIPS-URI

1

Cana cu care masuram trebuie sa fie aceeasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu nuca (Post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]