Cornulete fragede cu rahat

de MonaMimi in Dulciuri, 30 Ian 2012 | 28213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana untura
  • 1 cana smantana
  • faina cat cuprinde
  • 3 galbenusuri de ou
  • drojdie
  • un varf cutit sare
  • 1 zahar vanilat
  • zahar pudra vailat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu rahat:

Faina cu untura se amesteca bine pana ce devine sfaramicios. Adaugam smantana amestecata cu drojdia, ouale, sarea si zaharul vanilat. Framantam bine si impartim aluatul in patru, intindem foi potrivit de groase si le ungem cu putina untura topita, rulam fiecare foaie si lasam 30 minute la dospit. Cand au dospit taiem bucatele, le intindem, punem rahat si rulam. Le punem in tava si le dam la cuptor la foc potrivit pana prind o culoare alb rozalie, cat sunt inca caldute le pudram cu zahar pudra vanilat.

TIPS-URI

1

sunt foarte bune si cu nuca amestecata cu dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu osanza si ulei de palmier