Cornuri copilaresti cu salata de primavara

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 5567 vizualizari

 

adaptare dupa reteta lui Vladutz

 

INGREDIENTE

  • pt. cornuri:
  • 4 cornuri cu lapte
  • 3 ardei de 3 culori
  • 60 g branza
  • 60 g cascaval
  • 60 g svaiter
  • unt cat o nuca
  • 2 triunghiuri de branza topita cu smantana
  • susan
  • pt.salata de primavara:
  • ardei colorati divers,
  • 1 morcov,
  • 1rosie,
  • 1 castravete mic,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • 1 lingura ulei de susan/masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri copilaresti cu salata de primavara:

Se coc cornurile cu lapte unse cu unt si presarate cu susan deasupra in tava cu hartie de copt la cuptorul preincins.

Se scot si se lasa sa se raceasca .

Se sectioneaza pe mijloc de-a lungul.

Se scoate miezul si se amesteca cu branzeturile date pe razatoare.

Se adauga si amestecul de ardei colorati si se umplu jumatatile de corn semiluna.Deasupra de tot se adauga cubulete mici de branza topita.

Se dau la cuptor cam 10 minute sa se rumeneasca frumos.

Se servesc alaturi de salata de primavara  care se prepara usor: spalam bine legumele, si razuit coaja de la morcov iar de la acastravete partial.Apoi taiem julien toate legumele si le stropim bine cu un dressing facut repede din zeama de lamaie amestecata cu uleiul de masline(eu am pus de susan)si cu sare si piper.

Este un fel de mancare nu numai plin de culoare dar si plin de sanatate si savoare! vi-l recomand  cu incredere si multumesc lui Vladutz pentru reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri copilaresti cu salata de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:36

ela ce duce esti tu, mersi ca ma sustiivadca a aparut si linkul cu reteta lui Vladutz asa ca sigur a vazut bucataras , si-i multumesc frumos!

Anastasia 1

29.05.2010, 11:10

Mariana , eu zic ca tu l-ai batut pe Vladut ca la tine arata mult mai bine , felicitari pentru premiu

epurasha2bb 1

31.05.2010, 09:11

mersi Anastassia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ciuperci si garnitura