Cornuri cu dulceata din coaja de portocale

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 25 Oct 2014 | 4802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati oua
  • 125 g zahar
  • 125 g unt moale
  • 450 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita esenta de rom
  • dulceata din coaja de portocale
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu dulceata din coaja de portocale:

Într-un vas se mixează ouăle cu zahărul, până ce se topeste complet. Se adaugă esenta de rom si apoi untul moale.Se amenstecă făina cu drojdia si se adauga ouale batute . Pe masa presărată cu făină se întinde aluatul si apoi se taie patrate. Pe fiecare se asază câte o lingurită de dulceata si se rulează începând de la bază.

Capetele se aduc putin spre interior si apoi se asază cornuletele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc aproximativ 20 de minute si apoi se presară cu zahăr pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu dulceata din coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]