Cornuri cu finetti

de ionela2682 in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 11574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame faina alba
  • 250 mililitri lapte
  • 50 mililitri ulei
  • 1 plic drojdie
  • 1 gram sare
  • 200 grame rahat sau finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu finetti:

Amestecam putina  faina,cu sare  , laptele si drojdia formam maiaua pe care o lasam la crescut adaugam zaharul,,  uleiul si restul de faina framantam cateva minute, il acoperim, si-l lasam sa creasca inca 1/2 ora.

Intindem foaie din aluat si formam cornuri umplute cu rahat , marmelada sau finetti, le ungem cu ou presaram mac si le coacem circa 30-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu finetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]