Cornuri dospite cu branza sarata

de diana_k in Prajituri, 4 Iul 2010 | 8972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g faina
  • 250g untura de porc sau margarina
  • 200ml smantana sau lapte
  • 2 oua
  • 25g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita rasa sare

pt umplut

  • branza de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri dospite cu branza sarata:

intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se adauga amestecand usor dupa fiecare,  untura sau margarina moale, ouale, smantana sau laptele, sarea si la urma faina.

se framanta aluatul 5-7 minute si se lasa la crescut 1 ora si jumatate.

se modeleaza cornulete pe care le umplem cu branza rasa.

eu impart aluatul in bilute egale pe care le intind subtire le presar pe toata suprafata cu branza rasa si apoi le rulez.

folosesc telemea de oaie sarata si uscata bine din aceea de butoi care poate fi rasa, asa se simte gustul mai pronuntat dupa copt.

lasam 10 minute sa creasca cornuletele , le ungem cu ou batut si presaram branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri dospite cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza de vaci si stafide