Cornuri infoiate

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 4647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana apa calda
  • 1 lg sare
  • 2 lg zahar
  • 1 cub mic de drojdie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • 1 pachet de margarina pentru uns foaia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri infoiate:

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat potrivit de tare care se va lasa la crescut ,la temperatura camerei, pana ce-si dubleaza volumul

-dupa ce a crescut se intinde o foaie de 0,5 cm grosime ,se intinde uniform un strat de margarina (250g) 

se impatureste  de mai multe ori si se da la rece  -

se intinde din nou in foaie subtirica , se formeaza cornurile ,se lasa la temperatura camerei cam 15 min ,

se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos

-se servesc alaturi de un pahar de lapte sau iaurt (parerea mea)!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri infoiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu budinca de mure