Cornuri umplute

de lia maria in Dulciuri, 11 Apr 2010 | 9538 vizualizari

 

Hranitoare si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 cornuri
  • 300g branza dulce
  • 8 linguri zahar
  • un pliculet stafide
  • 1 ou
  • 1 esenta vanilie
  •   ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute:

Pregatim o tava de copt, tapetata cu hartie si unsa cu putin ulei.

Intr-un bol amestecam branza, stafidele, 6 linguri de zahar, esenta si galbenusul.

Luam cate un corn, il sectionam pe partea interioara si cu ajutorul unei linguri, umplem cornul cu branza.

Separat batem albusul putin si intr-o alta farfurie punem cele 2 linguri de zahar ramase.

Luam cornul umplut, il ungem cu albus pe partea superioara si pe partea sectionata, dupa care il dam prin zahar.

Asezam cornurile in tava si le introducem in cuptorul cald pentru 20’.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana10 1

11.04.2010, 16:57

ingenios

nadina73 1

11.04.2010, 22:49

vai nu am mai mancat cornuri umplute cu branza cred ca si de 20 ani,felicitari arata grozav si sant nemaipomenit de bune

babi5 1

23.11.2013, 12:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde cu afumatura