Cornuri umplute

de lia maria in Dulciuri, 11 Apr 2010 | 10266 vizualizari

 

Hranitoare si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 cornuri
  • 300g branza dulce
  • 8 linguri zahar
  • un pliculet stafide
  • 1 ou
  • 1 esenta vanilie
  •   ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute:

Pregatim o tava de copt, tapetata cu hartie si unsa cu putin ulei.

Intr-un bol amestecam branza, stafidele, 6 linguri de zahar, esenta si galbenusul.

Luam cate un corn, il sectionam pe partea interioara si cu ajutorul unei linguri, umplem cornul cu branza.

Separat batem albusul putin si intr-o alta farfurie punem cele 2 linguri de zahar ramase.

Luam cornul umplut, il ungem cu albus pe partea superioara si pe partea sectionata, dupa care il dam prin zahar.

Asezam cornurile in tava si le introducem in cuptorul cald pentru 20’.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana10 1

11.04.2010, 16:57

ingenios

nadina73 1

11.04.2010, 22:49

vai nu am mai mancat cornuri umplute cu branza cred ca si de 20 ani,felicitari arata grozav si sant nemaipomenit de bune

babi5 1

23.11.2013, 12:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]