Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii

de DanaModog in Porc, 17 Dec 2014 | 2703 vizualizari

 

Pentru mine o mancare buna e o mancare iute si combinatia de dulce-acrisor-picant m-a dat gata. Ador reteta asta si sper ca o veti incerca si voi.

 

INGREDIENTE

  • 300 g costite pirc
  • 2 linguri pline cu miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura otet balsamic (otet de vin)
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura ulei floarea soarelui
  • 2 linguri pasta de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Chilli sau Tabasco
  • 10 cartofi
  • Ulei pentru prajit
  • Piper
  • Sare
  • Boia
  • Rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii:

Costitele se pun intr-un bol si se amesteca cu condimentele dupa care se pun jumătate de ora la frigider acoperite. Se încălzește cuptorul la 200° si se pun costitele acoperite cu staniol pentru jumătate de ora dupa care se ia folia si se mai lasa jumătate de ora. Vor avea un gust perfect dulce-acrisor-picant. 
Cartofi trebuie taiati mai mari si pusi la fiert pana devin moi la exterior dar nu asa moi ca pentru piure, se lasa la stors 5 minute dupa care se condimentează si se pun la prajit pana devin aurii si crocanti.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge bine cu o castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu ciuperci si invelit in bacon