Cosulete cu crema de branza

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 4904 vizualizari

 

Inca o idee buna pentru aperitive facute din foietaj.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 6-7 lingurite crema fina de branza
  • 3 lingurite smantana grasa
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • patrunjel uscat
  • galbenus de ou
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu crema de branza:

Intidem foaia decongelata pe o masa de lucru tapetata cu faina.

Cu o forma rotunda decupam cercuri de 4-5 cm diametru.

Jumatate din cercuri le decupam in mijloc cu o forma mai mica.

Ungem cercurile pline cu galbenus de ou si asezam peste ele cate un cerc decupat.

Ungem marginea cercului decupat cu galbenus de ou si presaram seminte de susan.

Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se renumesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si lasam la racit.

Intr-un bol amestecam bine crema de branza cu smantana si cu condimentele.

Cu un pos umplem fiecare cosulet cu aceasta crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]