Cosulete cu sunca si branza de capra

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie
  • Parmezan  Grana Padano
  • 2-3 rosii cherry
  • 100 g ceapa rosie
  • 50 g de castravete
  • 50 g de rosie
  • 2 felii de sunca de pui
  • 100 g de branza de capra
  • 100 g de ardei verde
  • 1 frunzulita de patrunjel, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu sunca si branza de capra:

 Se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune ulei!!

. Cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rotund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmezan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de culoare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se ridice parmezanul din tigaie fara sa se rupa. Dupa aceea acesta se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului  obiect cand se va raci in cateva minute si se va forma un cosulet.

Taiem in cubulete sunca si branza de capra, iar separate legumele: castravetele, ardeii si ceapa julien precum si rosiile cherry in sferturi, se amesteca ingredientele se sareaza si pipereaza si se va trece la umplerea cosuletelor, dupa care se va orna cu o frunzulita de patrunjel.

Pofta Buna

 

TIPS-URI

1

Nu puneti ulei in tigaia antiaderenta

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu sunca si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]