Cosulete din foietaj cu icre

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 10283 vizualizari

 

by meosiris

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • icre
  • i ou
  • lapte
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din foietaj cu icre:

Lasam foietajul la dezgetat.

Intindem foaia si cu ajutorul unui pahar decupam forme rotunde, iar cu ajutorul unui pahar mai mic decupam marginile pe care le suprapunem peste cele rotunde, intre ele le ungem cu albusul batut bine, iar deasupra dam cu galbenus amestecat cu lapte si dam la cuptor pt app 15 min.

In timp ce sunt la cuptor, dechidem usa din cand in cand si intepam fundul cu furculita, pentru ca se umfla.

Scoatem de la cuptor si le lasam sa seraceascam dupa cre le umplem cu salata de icre si punem cate o felie de lamaie deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj cu icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu somon afumat