Am vrut initial sa fac rulada, dar bucatile din piept de pui fiind mici, le-am transformat in cosulete. Au fost mult mai atractive.
Am pregatit intai cosuletele din piept de pui. Am taiat carnea frumos astfel incat sa o pot aseza in formele de briose. Ceapa si usturoiul le-am tocat si le-am inabusit cu putin ulei si zeama de la ciuperci, apoi am adaugat ciupercile, am lasat putin pe foc si am adaugat carnea tocata asezonata cu condimente si sare. Am lasat pe foc pana s-a patruns carnea bine, apoi am adaugat mararul tocat. Formele de briose le-am uns cu putin ulei, apoi am asezat pieptul de pui si l-am umplut cu compozitia de carne tocata, iar deasupra am asezat felii de gogosar.Le-am pus intr-o tava pe care am dat-o la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.
Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am pus la fiert in apa cu putina sare. I-am lasat cam 15 minute la foc mediu, doar pana s-au patruns putin.
Cand au fost gata cosuletele din piept de pui, le-am scos din formele de briose si le-am mutat intr-un vas de yena cu capac. Lichidul care a ramas in briose, l-am scurs intr-o tava in care am asezat cartofii asezonati cu sare si rozmarin. Ceapa am tocat-o julien, usturoiul l-am tocat si le-am inabusit putin cu ulei si apa, apoi am pus sos de rosii, am amestecat putin pe foc si am pus acest sos peste cartofi. Am introdus tava la cuptor pentru 20 de minute. Am servit acesti cartofi cu cosuletele din piept de pui.