Cotlet de porc aromat in bere

de divainbucatarie in Porc, 23 Mar 2011 | 10074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 ceasca de bere
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat in bere:

Amestecam mierea cu mustar si apoi ungem carnea cu acestea. Punem carnea intr-un vas termorezistent. O condimentam cu sare si piper, presaram cimbrul si busuiocul, apoi punem cateii de usturoi tocati peste carne. Daca avem cimbru proaspat putem pune si cateva fire. Adaugam uleiul si berea si dam vasul la cuptor la 200°C pentru primele 20 de minute acoperind carnea cu o folie de aluminiu. Apoi vom scoate folia si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Simplu si bun! Carnea va fi moale, aromata, cu un gust dulce-picant. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]