Cotlet de porc aromat in bere

de divainbucatarie in Porc, 23 Mar 2011 | 9875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 ceasca de bere
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat in bere:

Amestecam mierea cu mustar si apoi ungem carnea cu acestea. Punem carnea intr-un vas termorezistent. O condimentam cu sare si piper, presaram cimbrul si busuiocul, apoi punem cateii de usturoi tocati peste carne. Daca avem cimbru proaspat putem pune si cateva fire. Adaugam uleiul si berea si dam vasul la cuptor la 200°C pentru primele 20 de minute acoperind carnea cu o folie de aluminiu. Apoi vom scoate folia si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Simplu si bun! Carnea va fi moale, aromata, cu un gust dulce-picant. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc in bere