Cotlet de porc cu ceapa si ardei

de Panacris in Porc, 19 Mai 2012 | 4726 vizualizari

 

Porcul ce mai buna leguma:D

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 8 felii
  • ceapa galbena 1000 g.,
  • ardei verde 2 bucati,
  • vina lab demisec 250 ml.,
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ceapa si ardei:

Ceapa se curata, se taie felii, se pune la calit in putin ulei si apa. Ardeiul se curata  se toaca marunt, adaugandu/se la ceapa calita. Cotletele se taie felii, se pun peste amestecul de ceapa, se asezoneaza de sare si piper, se adauga vinul si apa cat sa acopere carnea. Se lasa la fiert cca. 30 de minute la foc potrivit, semiacoperit. Se serveste cu garnitura de cartofi si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]