Cotlet de porc cu gogosar si porumb

de angyb in Porc, 11 Ian 2013 | 2605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 1cutie de porumb
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de apa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu gogosar si porumb:

Se rumenesc cotletele pe ambele parti intr-un pic de ulei de masline dupa care de scot pe o farfurie.

Calim ceapa si gogosarul taiate julien dupa care aduagam si boabele de porumb .Condimentam cu sare si piper.

Adaugam feliile de carne si paharul de apa si lasam la foc lent aproximativ o jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu gogosar si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu prune uscate