Cotlet de porc cu sos de otet balsamic

de luminita20_2006 in Porc, 10 Iul 2011 | 6190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete porc
  • sare,piper
  • condimet picant( ardei iute uscat/ chili)
  • 5 catei usturoi
  • rozmarin
  • 200 ml vin rosu
  • ulei 
  • otet balsamic
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de otet balsamic:

Intr-o tava se pune ulei, se aseaza cotletele de porc condimentate pe ambele parti cu sare , piper si condiment picant, se pun cateva frunze de rozmarin pe fiecare bucata, si cateva felii de usturoi, restul se zdrobesc cu lama cutitului(fara a-i curata de coaja) se toarna vinul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 35 min.

Dupa care se ia folia si se mai lasa 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste aromate