Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin

de slowfoodcuisine in Porc, 8 Ian 2011 | 5752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc
  • 500g varza de bruxelles
  • 400g smantana
  • 1 galbenus
  • cascaval
  • sare, piper
  • rozmarin
  • unt si pesmet pentru tapetat
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin:

Treaba privind cotletul e simpla: il aruncam intr-o tava peste hartie de copt. Punem peste un strop de ulei de masline, sare, piper, rozmarin si il bagam la cuptor. Stie el mai bine ce are de facut: sa se rumeneasca frumos si sa emane super arome.
Cu varza de bruxelles e si mai simplu. Se fierbe pana cand se inmoaie (putem baga furculita). Se amesteca smantana cu un galbenus de ou, sare, piper. Se tapeteaza un vas cu unt si pesmet. Vas in care punem varzucile fierte, amestecul de smantana, si cascaval ras. Introducem la cuptor si executam de jur- imprejur dansul ploii din cauza de miros care ne dilata narile si ne activeaza papilele gustative. Este gata cand se rumeneste frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

09.01.2011, 00:56

aziz 1

09.01.2011, 08:54

foarte fain ,i-mi place varaza asta maruntica,insa cotlet niciodata

MIUTA 1

09.01.2011, 16:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rozmarin