Cotlet de porc la cuptor

de Gergiana S in Porc, 1 Ian 2014 | 9347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet porc cca 1 Kg
  • condimente: sare, piper, boia dulce, boia iute,seminte de chimen, cimbru,piper boabe,
  • 3-4 lg ulei
  • usturoi 4-5 bucati
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Carnea se feliaza in felii de 1 cm- 1,5 cm.Se condimenteaza pe ambele parti.Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza feliile.Printre ele se pun cateii de usturoi.Se mai picura putin ulei peste, o cana de vin si sa da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana ce este gata.

Se poate servi cu ce garnitura doriti.

TIPS-URI

1

Pentru o aroma mai speciala obisnuiesc la carnea de porc sa pun mereu putina scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

01.01.2014, 16:11

Buuun!

Geanina87 1

01.01.2014, 16:56

Zamfira 1

10.01.2014, 21:28

oooo ce minunatie, asa ne place si noua friptura ,,la cuptor", imi place!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet la cuptor, cu sunca afumata