Cotlet de porc la tava

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 10995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cotlete de porc
  • 4-6 catei de usturoi(3 pt marinata, 3 cand introducem la cuptor)
  • 2 ceape potrivite
  • 1-2 morcovi
  • 100-150 g de kaizer
  • 300 ml de vin  rosu       
  • sare, piper,
  • rozmarin,
  • ulei,
  • pasta de tomate

Se face o marinada in care se pune:

  • ceapa tocata marunt,
  • 3 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • 1 cana de vin,
  • ulei,
  • rozmarin.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava:

 

Dupa ce carnea a stat 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 ml de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta de tomate, se completeaza cu apa si se pune rozmarin,se da la cuptor 35-40 de minute. Se verifica carnea cand este bine patrunsa si foarte frageda se scoate si se lasa putin in asteptare.

Separat intr-o alta tava sau tigaie mai mare se pune ulei de masline si se adauga doar bucata de carne aproximativ 10-15 minute intorcand-o pe toate partile cand prinde culoare aurie spre maronie, se va incerca daca carnea este facuta, si se va proba cu furculita vazand daca carnea este frageda si bine patrunsa si va trebui sa aiba o crusta maronie apetisanta.
Se aranjeaza farfuria cu salata verde, se pun cotletele si se decoreaza cu felii de rosii.

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (5)

Bunica 1

14.11.2010, 09:15

Ce frumos sunt rumenite !

nico15 1

14.11.2010, 09:27

Dragelor gata, sunteti invitate la masa

nadina73 1

14.11.2010, 10:52

super si aici tot 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]