Cotlet de porc marinat la gratar

de Bya Ralu in Porc, 5 Aug 2012 | 5628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de cotlet de porc
  • ulei masline
  • boia dulce,praf de ardei iute,piper negru,sare
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat la gratar:

Se condimenteaza fiecare bucata de carne,se pun toate intr-un vas,se stropesc cu ulei de masline si se adauga putina bere,cat sa acopere,se acopera cu folie de aluminiu si lasam la frigider cateva ore.Se pun pe gratar,se lasa cam 10 minute pe fiecare parte(se verifica daca e prajita si se intoarce si mai repede).Se serveste cu cartofi prajiti

TIPS-URI

1

servim cu vin rosu sec

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci