Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel

de nico15 in Vita, 24 Oct 2011 | 5003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de vitel
  • 1 cartof dulce
  • 3 fire de sparanghel
  • 50 g de branza de capra
  • 50 g de fistic
  • 4 frunze de spanac proaspete
  • unt,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie,
  • verdeturi  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel:

 

Se ia bucata de cotlet si daca nu este curatata se va curata carnea de pe os sa il facem cat mai interesant de prezentat. Dupa aceea intr-o tigaie fara ulei punem fisticul si il lasam un pic sa se prajeasca, dupa care il punem intr-un prosop si il frecam bine cat sa se ia coaja si sa ramana culoarea verde a fisticului. Dupa aceasta se va rasni sau se va zdrobi la mojar, dupa aceasta operatiune amestecam fisticul cu branza de capra si daca mai trebuie sare adaugam de asemeni adaugam si piper si sigilam bucatile de carne cu frunze de spanac pentru a putea praji cotletele la tigaie sa nu iasa compozitia.

Le prajim cate doua minute pe fiecare parte dupa care le scoatem si le lasam in asteptare. In acest timp punem apa la fiert si adaugam cartoful dulce, il lasam sa fiarba, incercand din cand in cand cu o scobitoare ,cand va fi gata scobitoarea va patrunde foarte usor, mai usor decat la cartofii normali.

In acest timp, punem un cubulet de unt si tragem la tigaie sparanghelul cateva minute.

Cartoful dupa ce este fiert se curata si se va taia in rondele dupa care se va trage la tigaie pe ambele parti cateva secunde.

Facem un pat de legume(morcovi, dovlecei) si dam cuptor cotletele de miel pentru 20-25 de minute.

Dupa care le scoatem si le aranjam ca in imaginile alaturate.

Facem si 3-4 chipsuri de pastarnac, pregatim si un dressing din verdeturi cu ulei de masline si un pic de zeama de lamaie.

 

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]