Cotlet fraged de porc cu cartofi

de ela in Porc, 15 Dec 2010 | 10742 vizualizari

 

rapid si bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga porc fraged cu legume de la maggi,
  • 2 linguri condimente cartofi,
  • 1 kg cartofi,
  • 600 gr cotlet de porc, 
  • 100ml apa, 1
  • ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged de porc cu cartofi:

Se curata cartofii si se taie bucati ca pt piure.Carnea se taie felii.Ceapa se curata.

Se pun in punga cartofii,carnea si ceapa si deasupra lor se toarna condimentele de carne si de cartofi,apoi apa.Se leaga punga si se agita bine pentru a se imprastia condimentele peste toata compozitia.

Se da la cuptor 60minute,la foc potrivit.

Se serveste cu salata sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:23

ela 1

15.12.2017, 21:50

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

ela 1

15.12.2017, 21:51

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor