Cotlet in sos picant cu paste

de Dya Daniela Andrei in Paste, 14 Aug 2011 | 4243 vizualizari

 

Cotlet in sos picant cu paste pentru o masa gustoasa si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • paste,
  • 2 linguri cu ulei de masline,
  • 1 lingurita cu sare,
  • un praf de piper,
  • tarhon,
  • rozmarin  
  • oregano
  • patrunjel proaspat
  • Pentru cotlet avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • 5 bucati de cotlet,
  • 2 cepe mari,
  • 2 morcovi,
  • 2 ardei grasi/capia,
  • 2 ardei iuti iuti,
  • 50 ml ulei pentru prajit,
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt,
  • o cana cu supa/apa fierbinte,
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa,
  • condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant cu paste:

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant

Modul de preparare al Pastelor:

Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 -30 de minute.  Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu toate condimentele dorite (pot fi altele decat cele enumerate).

Presaram patrunjel proaspat tocat si le servim calde impreuna cu Cotletul in sos picant.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste fainoase cu 3 feluri de branza