Cotlet umplut

de Roxana in Porc, 15 Mai 2010 | 6598 vizualizari

 

I-am servit cu cartofii gratinati. Era sa-i mancam si sa uit sa fac poze :))

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de porc(ca pt snitele)
  • cascaval ras
  • 3 ciuperci champignon
  • 4 feliute ardei rosu
  • 2oua
  • faina, pesmet
  • sare/vegeta, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet umplut:

Se bat cotletele foarte bine,mai subtiri ca pentru snitele, condimentam cu sare/vegeta si piper. Umplem cu cascavalul ras, ciupercutele taiate fin si cate o feliuta de ardei rosu.

Le dam prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun